Onze POWER vergroot de uwe. Daar gaan we bij Packo Handling vanuit. U vertrouwt erop dat wij enkel de beste service en producten aanbieden. Diensten die uw bedrijf volledig ten goede komen. En dat garanderen we ook.

Als gespecialiseerde verdeler van materieel voor verhandeling voor de landbouw- en groensector, de bosbouw en openbare besturen mogen jullie vertrouwen op een integrale service en kwalitatief hoogstaande producten.

Packo Handling bouwt op een ervaring die ruim drie generaties overbrugt. We hebben een doorgedreven kennis van materieel voor de verhandeling die u de juiste ondersteuning geeft bij uw keuze voor een product.

Over de jaren en generaties heen heeft Packo Handling zijn kwaliteit ondertussen ruimschoots bewezen. Dat vertaalt zich onder meer in onze overeenkomst met een aantal wereldleiders in de productie van frontladers en toebehoren, frontheffen en aftakassen, toebehoren voor verreikers en dit van de merken MX en Zuidberg.

Elke dag opnieuw laten we ons motiveren uw vertrouwen te bevestigen. Uw tevredenheid bepaalt immers die van ons. En dat is tenslotte onze grootste drijfveer.

Dat vertaalt zich in een kwalitatieve selectie van materieel voor de verhandeling maar ook in een goed onderbouwde en oplossingsgerichte service.

Een expertise waarmee Packo Handling velen achter zich laat. Uiteraard staat POWER ook voor het vermogen van onze machines, dat uw prestaties naar het hoogste niveau tilt. POWER in elke zin van het woord dus.

Concurrentiekracht en economie bepalen de toekomst. De technische PRECISION van materieel voor de verhandeling bepaalt de capaciteit en prestaties.

Als landbouwer, tuinbouwer of openbaar bestuur is het dus essentieel om voor de beste machines met de meest innovatieve technieken te kiezen. Een keuze waarbij Packo Handling u perfect ondersteunt.

In ons gamma vindt u enkel materiaal van de nieuwste generatie, technisch van de bovenste plank en mee met de laatste ontwikkelingen in de sector.

Deze machines zorgen ervoor dat uw werkzaamheden snel, precies en in alle comfort uitgevoerd worden, rekening houdend met de omstandigheden.

Een hoge machinecapaciteit en lange levensduur maken van onze machines een winstgevende investering voor uw bedrijf. Vandaag en morgen.

Onze commerciële medewerkers geven deskundig advies bij de aankoop van een machine, maar ook na verkoop staan wij steeds tot uw dienst.