Overslaan en naar de inhoud gaan

Word jij onze nieuwe marketingmedewerker?

Packo is een gevestigde naam in de landbouwwereld. De geschiedenis gaat terug tot begin vorige eeuw. Vandaag is het een bedrijf met 2 business units, namelijk Packo Agri en Packo Handling.

Packo Agri spitst zich toe op de verdeling van landbouwmachines over gans België via een netwerk van gespecialiseerde dealers: machines voor hooibouw, grondbewerking, zaaitechniek, kunstmeststrooiers, spuittoestellen, machines voor voedertechniek, transportwagens, opraapwagens en mestverspreiders van de merken Kuhn, Köckerling, Agricola Italiana, Einböck, Bergmann en Kerner.

Packo Handling spitst zich toe op de verdeling van verhandelingsmaterieel voor de landbouw- en groensector en openbare besturen en verdeeld merken zoals MX, Zuidberg Schneeberger, Coupéco en Kaweco.

Momenteel kijken wij uit naar een nieuwe collega :

Medewerker marketing / events / communicatie (m/v/x)

Wat ga je doen?

Ontwikkelen en uitvoeren van lange termijn marketingstrategie via diverse kanalen (offline, online, social en digital media) in nauwe samenwerking met het management. Bewaken van huisstijl voor interne communicatie, employer branding, presentatie en website. Coördinatie van beursdeelname, dealerdagen, demo’s,… in nauwe samenwerking met standenbouwers. Je verzorgt de praktische organisatie. Je bent thuis in email marketing gekoppeld aan een CRM-pakket. Uitbreiding van onze aanwezigheid op sociale media waar nuttig. Je staat in voor het uitwerken en de opvolging van een nieuwe website / webshop. Nadien houd je die up to date. Je bent een geboren multitasker, dus verdeel je voortdurend jouw aandacht tussen de communicatie en administratie Je staat in voor de creatie van catalogi, prijslijsten Coördinatie van aankoop en verdeling van POS-materiaal.

Hoe ben je?

Je bent een veelzijdig digitaal talent die weet hoe je klanten kan bereiken en met welke middelen. Je hebt de nodige technische en communicatieve skills. Bij voorkeur ben je vertrouwd met programma’s zoals Indesign, Canva, photoshop,… of je bent bereid om dit te leren Je beschikt over sterke planning- en organisatievaardigheden Je bent administratief zeer accuraat. Je communiceert vlot en spontaan, zowel telefonisch als persoonlijk, in het Nederlands en in het Frans. Je bent dienstverlenend, diplomatisch en oplossingsgericht. Bij voorkeur heb je een diploma communicatie en/of marketing op zak. Een eerste ervaring in een gelijkaardige job zou leuk meegenomen zijn.

Wat hebben wij te bieden?

  • We bieden je een vaste job aan in een mensgericht bedrijf;
  • Er zijn effectieve doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Je ontvangt een loon op basis van jouw kennis en ervaring;
  • Je ontvangt maaltijdcheques alsook een groepsverzekering
  • Kans tot bijscholingen en opleidingen

Iets voor jou?

Neem contact met Katleen Van Maele, zij neemt snel contact met jou op om verdere stappen te bespreken.

Je kan haar bereiken op : katleen.vanmaele@royalreesink.com

Nog meer vragen, bel haar gerust 0499/54 77 18 (liefst na 17h30)