Overslaan en naar de inhoud gaan

MX : NIEUW MULTI-ARM SYSTEM

EXCLUSIVITEIT MX: LANCERING VAN DE IN MEERDERE POSITIES REGELBARE HOUDER VOOR BEDIENINGSHENDEL MULTI-ARM SYSTEM

Omdat een lader in alle omstandigheden gemakkelijk moet kunnen worden bestuurd, heeft MX het MULTI-ARM System ontwikkeld. Deze in meerdere posities regelbare houder voor de bedieningshendel is een perfecte aanvulling op de ergonomische handgreep die MX in 2013 op de markt bracht.

Echt comfort in de cabine

Het MULTI-ARM System is dankzij de 2 armen van geanodiseerd staal en de 2 gekartelde scharnieren regelbaar in 3 dimensies zodat het perfect aan de beschikbare ruimte in de cabine is aangepast. Met deze bedieningshendel kunnen wel 6 verschillende bewegingen worden gemaakt: diepte, hoogte, helling voorachter, helling rechts-links, omwenteling rechts-links en omwenteling pols. Bovendien vormt het MULTIARM System een stevig geheel dat meebeweegt met de stoel. Zo zit de gebruiker steeds in een ergonomische en op zijn lijf geschreven stuurhouding.

Compatibiliteit met alle MX-besturingen

De elektronische besturing TECHPILOT System, de besturing bij lage druk FLEXPILOT System of de besturing met kabelbediening PROPILOT System kunnen stuk voor stuk samen met het MULTI-ARM System geïnstalleerd worden, naargelang de aanbevelingen voor de tractoren.

Een vereenvoudigde montage en gegarandeerde discretie

Dankzij de unieke en voorgemonteerde houder die op de basis van de armsteun kan worden bevestigd, kan de montage snel en eenvoudig bij de concessiehouder gebeuren. Het MULTI-ARM System past perfect in het interieur van elke tractor, en de twee geïndexeerde en makkelijk toegankelijke stuurknuppels zorgen voor een stevige vastklemming. De houder zit in een zwart nylon omhulsel zodat hij niet opvalt en steeds proper en mooi blijft.