Overslaan en naar de inhoud gaan

MPE 3

Draadloos en draagbaar electronisch weegsysteem voor frontladers

Pluspunten : een draadloos bedieningspaneel in zakformaat, licht, ergonomisch, nauwkeurig en zeer eenvoudig te gebruiken en te parametreren.  

Dankzij de draadloze technologie is de nieuwe MPE 3 van MX een revolutionair weegsysteem. De MPE 3 is ontworpen voor landbouwers die hun producten systematisch en met grote nauwkeurigheid beheren. Het is een onontbeerlijk hulpmiddel om het gewicht van voederrantsoenen te meten, de voorraadbewegingen van veevoer, graan, betonblokken, meststoffen enz. te controleren.

Draadloos, voor een groot gebruikerscomfort

Dankzij de Wireless-technologie wordt de MPE 3 draagbaar.  Hierdoor heeft de gebruiker de MPE 3 direct binnen handbereik en in het zicht, vooral als er met de hand geladen wordt.  Het gewicht kan zo optimaal worden gecontroleerd! Andere pluspunten van de MPE 3 om het laden te optimaliseren: scherm met achtergrondverlichting, geluidssignalen wanneer het maximale laadgewicht bereikt wordt, automatisch optellen van opeenvolgende ladingen, wegen tijdens het legen van de laadbak...

Ergonomisch en multifunctioneel

Voor het lichte (240 gram) en compacte (14,5 cm/9 cm) toestel kan gemakkelijk een plaats worden gevonden in de cabine en het past in alle zakken. 
Bovendien beschikt het  toestel over een grote draaiknop waarmee eenvoudig en snel de 11 beschikbare kanalen gekozen kunnen worden (in de statische of dynamische modus).
De MPE 3 is multifunctioneel en economisch en kan worden gebruikt voor een tweede tractor die met een lader uitgerust is. Het weegsysteem kan zonder speciale handelingen automatisch met andere systemen worden gesynchroniseerd.

Eenvoudig te installeren en te parametreren

De MPE 3 is het weegsysteem voor laders op de markt dat het snelst en eenvoudigst geïnstalleerd kan worden.  Omdat het systeem via radioverbinding werkt, hoeft er geen kabel gelegd, geen gat geboord en geen steun geplaatst te worden. Een eenvoudige klittenband is voldoende om het bedieningspaneel eender waar in de cabine te installeren. Ten slotte kan het systeem worden geparametreerd zonder standaardgewicht, maar gewoon met het gewicht van het gereedschap (MX-laadbak).