Overslaan en naar de inhoud gaan

AGRIBEX 2015

Agribex 2015 zit er op ! Bedankt aan iedereen die een bezoekje bracht aan onze stand.

De Internationale Beurs Agribex ging dit jaar door van dinsdag 8 t.e.m. zondag 13 december in Brussels Expo. Met ruim 120 000 bezoekers is Agribex de grootste indoor beurs in de Benelux rond landbouw, veeteelt, tuin en groene zones. Ook Packo Handling was dit jaar aanwezig op Agribex met een eigen stand.  Packo Handling World kon u terugvinden in Paleis 4.

U was van harte welkom in onze Packo Handling Village (stand nr. 42.02) die helemaal in het teken stond van "Power & Precision".  U kon er kennismaken met de "Power & Precision" - machines van de merken MX en Zuidberg :  frontladers, fronthefsystemen en toebehoren. Ontdek hier welke machines u op onze stand kon aantreffen:

Zuidberg Fronthef – facelift
Zuidberg Fronthef – Valtra
Zuidberg Fronthef - OEM NH
Zuidberg ECO Twin PTO
Zuidberg CVT PTO
Zuidberg High Efficiency PTO
Zuidberg EFC Pro Mobile
MX T417 frontlader + BRDS 210 laadbak
MX U310 frontlader + Manubal C30 folie balenklem
MX F304 frontlader + TR1650 palletvork
MX C3+ frontlader + BMSC130 laadbak
BMSA 220 Multiservice-bak
MX Multimass frontgewicht 900kg + extra gewicht 400kg

Ook de Packo Handling - dealers waren aanwezig op onze stand op Agribex. Klik hier voor een overzicht van onze Packo Handling - dealers.  Voor Agribex hebben wij speciale voorwaarden uitgewerkt op bepaalde Packo Handling - machines.  Lees hierover meer via deze link

Wil je meer weten over de geschiedenis van Packo NV, het Packo World-concept van Agribex en de Packo Handling-machines die in de kijker gezet werden op Agribex?  Wil je graag meer weten over de machines die te zien waren op de stands van Packo Agri en Packo Green?  Lees dan zeker het volledige persbericht.  

 
DISCOVER & EXPERIENCE
AGRIBEX 2015 > 8-13 DEC